Review: Ai no Kotodama (Movie)

言霊って本当にあるんだろうか?
口に出して言ってみたらそれが現実の物になるんだろうか?
俺がお前に発する愛の言葉数々にいつか言霊が宿るといい。。。

‘Quite’ Otani (Tokuyama Hidenori) and ‘Easygoing’ Tachibana (Saito Yasuka) has been living together since they graduated from highschool, they’ve been keeping a secret from their friends that they are not just roommates but actually real lovers. Although their feelings are real the words of love have gone unsaid between them making Otani anxious about their relationships. Reencounter with an old friend Yuki (Matsuoka Rinako) rocks the balance between Otani & Tachibana. Can their relationship survives?
Cast :
Hidenori Tokuyama…Ootani Shinya
Yasuka Saito…Tachibana Miyako
Rinako Matsuoka…Mizusawa Yuki
Just like Takumi-kun, This movie was a successful adaptation of a yaoi manga (Ai no Kotodama by Konno Keiko) Gotta love this movie it is so sweet and enticing illustration of a gay couple daily life filled with jealousy, lovers quarrel, breaking up & making out XD
if you are interested in the manga here is a link from Yaoi Heaven
Advertisements

16 thoughts on “Review: Ai no Kotodama (Movie)”

  1. saat ini sy lg suka ama fujiyama hyouta, yamada yugi, & yoshinaga fumiand ofcourse i will always love toko kawai, sugiura shiho & yuki shimizutp ga ada particular manga yg lg sy incer sih ^_^ plg raw jepangnya (bukan cina) koori no mamono no monogatari aja klo ada

  2. Punya yang cerita ayahnya aoe bersaudara ga? aku penasaran banget ceritanya dia..huwa,,ze berhenti d translate gara2 diterbitin legal d amrik. udah baca belom? bagus lho. kon imut! *peluk2*

  3. ni pilemmmmmmmmmmmmmm sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bngtttttttttttttttttttttttttttttttt……………………..!Never been bored to watch it over and over and over againnnnnnnnnnnn

  4. iya………..lagian tu cerita gw bngt gt loh…tapi kayak BL kisah gw berakhir tragishhehehhehe…Soalna BF gw milih GF-na drpd gw hehhehehheheheheh….makanya seneng aja liat tu film kayakna dah 5x aku liat…manga-nya pernah aku baca lho…nyeritain mreka dr SMA gitu kan….?

  5. yah namanya jg pilem pasti deh di stilir alias diperindah…hehhehehehhe……………klo aku sih mendingan yg versi SMA jngn di pilemin ntar malah kayak sinetron Indonesia makin bnyk serinya……tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk….mending bikin film BL dr manga laen deh biar kita bisa menikmati yg lainya hehehehhehehheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s