For these guys i would XD [Tagged]

Kena Tagged najong tapi asik ;p dari Setsu-chan about 16 (kurang banyak? :p) male celeb that I would have *cough*sex*cough* with without even asking questions >///<
hmm… klo digoda ama cowo2 berikut ini walaupun dosa kyanya saya bisa terjun bebas ftw deh XD *geleng2*

rules:
(1) List 16 celebrities you would have sex with without even asking questions.
(2) Put all of them in order of your lust for them. (1 is the hottest.)
(3) Say which movie/show/thing it was that hooked you.
(4) Supply photos.
(5) Tag five people!

(note ini diurutinnya berdasarkan derajat lust loh bukan love, klo love mungkin urutannya bakal beda walaupun nomer satu tetep sama XD)

16. Miyavi

guys miyavi
Hooked because of: A particular picture where he shows his abs wich sadly i couldn’t find anywhere now (he shows it a lot though)
Ceking tapi HOT, I absolutely love his beautiful face, klo aja dia ga segelo itu but that is his charm, all those piercing and tattos all over his body strangely enough made him even hotter

15. Inaba Kohsi

guys inaba

Hooked because of: Lagu Calling & liat B’z live performance (Live-gym tahun brp ya??)
Great singer! so sexy! ga tau deh sekarang, beliau dah lumayan tua sih hehe pertamanya saya jatuh cinta ama suara dia sih, there is something in his voice that is so HOT apalagi pas ngeliat energy dia pas perform bikin high deh

14. Gong Yoo

guys goong yoo
Hooked because of: Coffe Prince
Salahkan semua pada handuk putih kecil yang melingkar di his sexy waist

13. Tomoya Nagase

guys nagase15
Hooked because of :My boss my hero
Walaupun di situ dia super baka tapi kawaii!! and he is hot too.

12. Kim Hyesung

guys kimhyesung27
Hooked of because: Boy Meets Boy, Jeni & Juno
I feel like a dirty old lady liking him but he is freakin 20! with a face of a 15 year old boy XD
so cute and beautiful! I absolutely love his literally silky white skin. extremely camwhore (like most of my choice here) dan walaupun dia Ulljang yang tenar mendadak suprisingly he is a good actor

11. Kim Heechul

guys Heechul28
Hooked because of : His lack of sanity
Watching his randomly say or do this crazy/cute things cracks me up, Heechul is 100% confident to the point where he believe that no one can resist his charm XD well I think that’s half true

10. Hideaki Takizawa

guys wake-up-TakkiHooked because of: Majou no jouken
Great acting, sunny, lovely, random & baka, adoreable Smile, adoreable period ^o^

9. Yuya Tegoshi

guys yuya newsmag-148
Hooked because of : Hoshi wo mezashite MV
A young version of Hyde-sama, soo cute with a very young face that didn’t match his age (like hyesung), bocah penggoda yg Ero (kayanya punya bakat playboy), good voice, highly competitive, pinter tapi kelihatan Baka most of the time XD Super Adoreable!!

8. Choi Shiwon

guys choi-siwon-
Hooked because of: Senyumnya itu loh *dies*
Siwon keliatan cool bgt tapi bisa jadi kawaii abis XD, have a very kind & polite image kadang rada jaim sih tapi tipe cowo idaman bgt.

7. Takashi Tsukamoto

guys takashi-tsukamoto
Hooked because of: hmm.. apa ya? kayanya Battle Royal, sekali ngeliat mukanya hitomeboroshi
Perfect perfect face, seperti shiwon dia juga punya lesung pipit + that red lips yang kalo senyum bisa bikin cewe klepek2, tinggi dan keren secara fisik flawless deh.

6. Lee Junki

guys junki

Hooked because of: King & Clown movie
Duh dia cantik bgt di King & Clown *dies* ga puas2 ngeliat tampangnya di situ, tapi ternyata dia juga bisa jadi keren atau baka kaya di Iljimae ❤ A really good actor, I love him

5. Akanishi Jin

guys akanishi
Hooked because of: Yang ini juga hitomeboroshi, no particular reason
I don’t see anything special about his singing or acting just the way he abuse his sexy gesture is enough for me XD
Impression: Sexy, Sexy, Beautiful, Baka, & Sexy XDD

4. Akihiro Sato

guys akihiro sato
Hooked because of: Iklan Citra (?) di tv yang nampilin dia lagi ngelukis
Pilihan saya yg paling najong XD bisa nangkring di no.4 yah:p abis dia sexy sih tp sayangnya ke exhibitionist-an rada keterlaluan *geleng2*

3. Gackt

guys gackt
Hooked because of: The picture speaks for itself
Walaupun eccentric (red: aneh) ngga ketulungan but he is one of the sexiest men alive who exploit his sexyness and I kinda like that, favorite feature: badannya yang kaya patung yunani, his great & sexy vocals


2. HYDE

guys hyde
Hooked because of: And she said MV, his great voice
Walaupun dia om2 beranak-ristri tapi I loved him very much, ga papa deh jadi simpenan *najong mode* apalagi klo bisa dapet anak gelap seimut Yuya hoho, favorite features that VOICE, that EYES, & that sexy angel wing

1. Kim ‘Hero’ Jaejoong

guys jj guys jj2
Hooked because of: Begin MV, His beautiful face
My Ichiban Yay! Saya lemah ama cowo cantik dan dia adalah cowo paling cantik yg pernah saya liat ❤ , ga cuma itu dia punya sexy slender body *nose bleed*,
great voice XD, adorable smile, suka masak dan pinter berbenah *mauu* , kelihatan clumsy suka ngucapin kata2 di luar scenario yang bikin member lain panas dingin, tp super perhatian, sentimentil and love completely, walaupun sy ga terlalu suka cowo yg cemburuan klo buat dia mah gpp deh besides I’ll look at him and only him XD Sayangnya dia dah punya Yunho :p tp saya rela sih!

(gini dulu lah ntar sy edit lg XD)
Tag: lirik Oren, Mora, Tare, Wieny, Icha-san? yang mau aja deh ga usah dipaksain :p

Advertisements

37 thoughts on “For these guys i would XD [Tagged]”

  1. Buakakakakakakak… GAWATTTTTTT…..Gue kena tag juga… Kacau nich…. Wah.. Jenis tagnya rada ngeri nich tapi belum pernah dapet yang beginian, jadi musti ngerjain ya? *garuk2 kepala*Mikir dulu ah… Hmm… Kayaknya gak bakalan sebanyak itu dech…. *mikir*

  2. arashihonou said: Hehe no1 nya dah pasti ya wieny-san

    Btw ini kan berdasarkan lust bukan love… Jadi belon tentu jawabannya Wieny bakal Kassy….Kok gw pengen ditag yang beginian yah?Ntar gw bikin lah *biarpun ga ada yang ngetag*

  3. haiqa said: Btw ini kan berdasarkan lust bukan love… Jadi belon tentu jawabannya Wieny bakal Kassy….Kok gw pengen ditag yang beginian yah?Ntar gw bikin lah *biarpun ga ada yang ngetag*

    Hahahahahaha… Tau aja nich Mbak Fiya.Kalo soal ini… Hehehehe… Sepertinya bukan Kassy yang nomer 1. Kikikikikik…*Kassy langsung ngelirik sinis*Jangan bikin dulu Mbak… Aku berencana ngeTag Mbak Fiya.. Hahahaha… ^ ^Wah, Risna kasih tag yang menarik nich… Walaupun rada… Gimana gitu ya. Tapi akan gue kerjakan dengan senang hati. Huahahahaha… Tunggu posting gue ya…

  4. XDXDXDXDXDXDMasaBaba pilihan pertamakuw~! XDXD1. MASA x BABA – MasaBaba –> OTP! LONGAVITY! (^O^)/2. TomoKatokeiSeto – XDXD 3sam! XP3. KaneGami – Papah-Mamah Rikkai XD4. KamaDate – Yuhuy mantabh! X95. AkiYuuki – Yaay! OshiAto~! ^O^6. YunJae – Sweetest Couple Ever. Hohoho! XD7. GakuHai – Smexy~ X38. AKame – Dijamin memuaskaan XP

  5. hiihihihihihi…..1. Kama x date pastinya tan…^^ 2. Yunjae (itu, gambarna JJ sgdh seksi mora kolep nyak…)3. Masa x Baba (hihihihi)4. Akame (cuma ngeliat Kame ngebuka baju akanishi aja, aku jadi mikirin yang “iya2”)5.Eunhae (dari Suju)…yap, itu aja 😉

  6. uhahaha emang susah ya klo dah BL minded XDDD*ikutan*klo sy,1.Yunjae2. Akame3. Gakuhai4. Shiwon ama Heechul5. TomoKatokeiSeto6. Takashi Tukamoto ama Oguri Shun7. Tackey & Tsubasa *duh ga bisa ngebayangin klo yg ini* XDD8. Miyavi ama Daigo *thats hot*Uwaa!!

  7. Pilahan tante okeh2*ikutan nosebleed*ada yang lucu, karna agak terburu2 baca dan nge roll scrollbar rada cepet, Takashi Tsukamoto ao baca ‘Masashi Kisimoto’ hwhwhw..ao ampe kaget tanteh ‘lust’ ama pengarang naruto ituh, hwhwhw…*dijitak*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s