wpid-10473551_1003508476331220_6948637935269292918_n.jpeg

Review; Like Love 類似愛情

Lagi sukaaaa film ini ♥♥>>

semenya juteknya bikin klepek2 😀 yg suka BL harus nonton
ntar di review yaaa

ada seriesnya juga loh semoga nanti ada yg translate seriesnya juga

6589b70egw1ej41jwloxkj20jg0czmzf

Review;

This Movie and Series are also adapted from BL (Net-fiction? )Novel
titled “Even Though You Are a Man, I Still Love You” by a Chinese women author Angelina (same background like love sick right ^^)
wpid-5e590ebcjw1ehhfo3kgoej20fj0ac3z9.jpeg
你是男的,我也爱 – 耽美中文网 the novel>>>
Link 1: http://www.blnovel.com/11/11900/
Link 2: http://www.haoshudu.com/html/104/104278/
Link 3; http://www.9ggay.com/long/7207.html

It was not an exceptionally good drama but like love sick, it’s sooo cuuuute , I especially looove the ‘seme’ character An Ziyan
played by Kong Chuinan (孔垂楠) http://baike.baidu.com/view/14381968.htm

wpid-111274694086dcfdcdm.jpegHe is rude , anti social, cruel but he is like the bad boy everyone falls in love with and wants to conquer ♥
and he is the perfect impersonation of that bad boy
wpid-11137104274d5f79ebm.jpegWhile the uke Mading (played by Huang Lige 黄礼格) is not that handsome and basically a nerd ^_^
so it’s a story about unpopular boy gets the popular boy, again a classic or shall i say cliche storyline but so cuuute

It begins with Mading gets infatuated by An Ziyan when he heard from An Ziyan that he is bisexual and try very hard to be his friends without realizing about his own true feelings

Anyway this series actually have an uncut uncensored version available, so there was R-rated scene included ufufufufu :3
wpid-10848350_368005650044184_1476387375_a.jpeg

forum>> http://www.yaoiotaku.com/forums/threads/20890-like-love-i-love-you-if-you-were-men-chinese-bl-movie

my fav ost
A.I.N.Y

Advertisements

122 thoughts on “Review; Like Love 類似愛情”

  1. Mbak q blm lht film series ini sec full,tapi munurutq film film lgbt yg natural bngt bukan seperti yg kebanyakan,q penasaran kok tmnnya si maiding ini tahu klo maiding gay kok dia sruh nanya orientasi sex ke an ziyan?

  2. Thanks ya udh dijawab,ampek posting coment dua kali nih krian comen kmaren ngk muncul,gra2 yg english sub yg pas maiding mabok ngk ad jdi penasaran gini deh……emang bagus ya filmnya mungkin novelnya jga karakter maiding dan an ziyan tu ngk lebay kyak pasangan sejenis yg biasanya,walaupun jdi uke si maiding ngk kecewek2an bahkan cenderung konyol dan an ziyan sebagai seme jga bukan cwok berbadan keker kayak trainer fitnes top bt sutrada dan akting mreka

  3. Mau tanya teman.drama ndonesa yg bertemkan lgbt/boyslove yg tahun berp ak lupa dapet penghargaan. Pernah liat trailer nya di youtube dulu tp sktg lupa nama judulnya apa ya?
    Trus dwnlodnya dimn ya?di youtbe cmn trailer nya ja dulu,jd gk aq download.eh mlh lupa skrg judulnya?? Mksh

  4. Maaf min gak nyambung…
    Cuman mau tanya aja tau link download ni drama lgbt judulnyaThe Sun, The Moon & The Hurricane, Film Indonesia Berkualitas dengan Tema Kontroversial ini min. Nie drama gak kalah dengan negara2 tetangga lho min. Aq nyari2 link download nya kagak2 nemu 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s