Club Friday The Series 5 / Pchy & Bie Teaser

image

It’s finally out the teaser i’ve been waiting for of Pchy (Witwisit hiranyawongkul, Love of Siam) on club friday the series costaring Bie

it’s hwaat and cute the teaser is exciting , i cant wait to see the full story oh myyy!!!
i’m hoping Ms. Kuda would kindly do the english sub for this story

The Secret of a Heart That Doesn’t Exist
On Air every Saturday, Premier February 7 2015 GMMChannel

image

UPDATE 02/02/15 New Fan service pics

 

Advertisements

23 thoughts on “Club Friday The Series 5 / Pchy & Bie Teaser”

  1. Barusan aq nonton di Channel GMM tanpa sub bikin gregetan ini film. Acting Pchy keren :* tapi kok aq ngerasa bakalan sad end, entah kenapa sejak awal liat teaser kepikiran si P`Win yang pilot itu real atau nggak sih bagi pchy? Bingung, takutnya cuman hayalan doank gara2 kalimat “A secret hearts that doesn`t exist” 😦

      1. Kurang tahu sama beatiful mind hehe
        Dulu pernah nonton film bareng waktu smp entah korea atau thailand yang kekasihnya itu cuman khayalan, plot twist, nyesek sampe nangis berjamaah liatnya LOL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s